Wie zijn we?

Ecolife

Ecolife zet mensen op weg naar een ecologische levenswijze en biedt laagdrempelige werkvormen aan om hun ecologische voetafdruk te meten en te verkleinen. Ecolife werkt daarvoor samen met organisaties, overheden en bedrijven die hun mensen willen stimuleren om zelf mee het verschil te maken. Via de watervoetafdruk belicht Ecolife het ecologisch verhaal vanuit een nieuwe invalshoek.
www.ecolife.be

Velt voluit

Gezond leven op het ritme van de seizoenen, met respect voor de natuur. Dat is ecologisch leven in een notendop. Velt helpt je graag om een ecologische levensstijl te ontwikkelen in keuken, tuin en daarbuiten. Met kwaliteitsvolle publicaties, cursussen en campagnes. Word samen met meer dan 12000 gezinnen en 100 lokale groepen eco-actief !
www.velt.be

WWF … for a living planet

WWF is een van de grootste en meest ervaren onafhankelijke natuurbehoudsorganisaties ter wereld, actief in meer dan 100 landen en met bijna 5 miljoen sympathisanten wereldwijd. Het doel van WWF is de generaties na ons een leefbare planeet na te laten. WWF zet zich in voor het behoud van soorten en hun leefomgeving: bossen, waterrijke gebieden en oceanen. Verder werkt WWF mee aan oplossingen voor de vervuiling en verspilling van natuurlijke hulpbronnen en de klimaatverandering.
Surf naar www.wwf.be en word een deel van de oplossing.